Om Kimchi / 김치
Kimchi är Koreas mest representativa rätt. Den är gjord på kinakål, vit rättika och gurka som är kryddig saltad och konserverad i en smaksättning av röd chilipulver, vitlök, ingefära, salladslök och fisksås. En oumbärlig del av varje koreansk måltid, kimchi bevarar inte bara grönsaker utan är också en viktig del av en hälsosam koreansk kost, tack vare de enzymer och nyttiga bakterier som skapas i jäsningsprocessen. Det är en utmärkt källa till vitaminer och mineraler, håller matsmältningssystemet friskt och stimulerar aptiten.
(Kimchi is Korea’s most representative dish. It is made with white Chinese cabbage, white radish, and cucumbers that are salted and preserved in a spicy seasoning of red chili pepper powder, garlic, ginger, green onions, and pickled fish sauce. An indispensable part of any Korean meal, kimchi not only preserves vegetables but is also a vital part of a healthy Korean diet, thanks to the enzymes and beneficial bacteria created in the fermentation process. It is an excellent source of vitamins and minerals, keeps the digestive system healthy, and stimulates the appetite. )